Transport marfa si mobila

DESPRE MVD Express Spedition

Activam pe piata din 2009, de cand am achizitionat prima autoutilitara, pana astazi am onorat multiple comenzi atat in Bucuresti cat si in tara.

 

Am transportat marfuri diverse, de la mobilier la ansambluri de piese, colete, plicuri sau documente , marfa paletata, textile,corturi pentru diferite ocazii,vesela, incaltaminte, mase plastice, materiale de constructii,echipamente electrocasnice chiar si scutere si ATV-uri.

 

Absolut orice produs ce s-a incadrat in dimensiunile tolerate de autoutilitarele noastre. Marfa a fost livrata in conditii bune, aceasta nefiind afectata de intemperii (condens, umezeala) sau de gropile din carosabil. Am efectuat si relocari pentru diverse firme; am mutat mobilier, calculatoare, echipamente, birouri, produse electrice si electronice etc.

transport marfa si mobila

Servicii de calitate si preturi corecte

Dorim sa va oferim si in continuare servicii de calitate la preturi accesibile. Autoutilitarele curate si intretinute sunt mijloacele noastre pentru a asigura un transport de marfa sau de mobila in cele mai bune conditii. Serviciile noastre se adreseaza atat firmelor cat si persoanelor fizice.